Op 24 mei 2008 verzamelen wij in feestzaal ’t Molenhof ter viering van ons 18de Kapittelbanket. Ter dezer gelegenheid zullen de laureaten van het examen vinoloog worden gehuldigd.
Dit stond op het menu :
Aangenaam gezelschap bij het aperitief
Crémant d’Alsace – Domaine Claude Bléger
***
Degustatie van zalm op 3 wijzen
Viña Ochagavía – Sauvignon blanc 2006 reserve (Chili)
Château Fuissé – Saint-Véran 2004 “Vincent”
***
Kabeljauwhaasje op bedje van broccoli mousse, geparfumeerd met graanmosterd
Domaine La Tarvière – Muscadet-Sèvre & Maine sur lie 2005 vieilles vignes
Château Fuissé – Saint-Véran 2004 “Vincent”
***
Parelhoenfilet met oesterzwammensausje
Domaine Damianitza – Uniquato 2005 (Bulgarije)
***
Carpaccio van ananas op de wijze van de Chef
Domaine Huet – Vouvray “Le Haut Lieu” 1990
***
Koffie met versnaperingen